Cu pana înmuiată în călimara plină de dragoste încep a scrie!

marți, 8 martie 2011

Mami,

Nu ştiu cum să încep această postare, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a-ţi spun tot ceea ce simt.
Ne-ai oferit trup din trupul tău , ore din viaţa ta şi cel mai important lucru este că ne-ai oferit dragostea ta de care nu ne putem sătura.
MAMA, un cuvânt  atât de simplu, dar cu o seminificaţie mirifică.
Mama,  cea care ne-a învăţat primii paşi, cea care a fost alături de noi la pronunţarea primului cuvânt, la scrierea primelor litere, în trecerea anilor, un suflet atât de tandru şi neînfricat, un umăr  mereu liber pentru a-ţi putea spune oful, o mână gata să te ghideze în alegerea drumului cel bun.
O privire atât de caldă, un glas blajin ce ţin ascunse un suflet atât de sensibil şi blând, ca al tău mamă!

Te apreciem, dragă mamă, pentru toate sacrificiile tale pe care abia acum le întelegem şi conştientizăm şi îţi mărturisim că eşti îngerul copilăriei noastre.  Esti îngerul care ne-a luminat calea în viată,  ne-a predat curajul ca primă lectie şi ne-a oferit ca temă întreaga noastră existentă.
Iţi multumim pentru ceea ce eşti şi pentru ceea ce faci pentru noi!
Ştim că aceste cuvinte sunt prea simple şi mult prea putine pentru a ne exprima tot ceea ce simţim pentru tine , scumpă domnită a sufletelor noastre.
 Acum, încheiem prin a-ţi spune că te iubim, te iubim pentru că exişti, te iubim pentru că eşti mereu aici pentru noi, te iubim pentru simplul fapt că atunci când ajungem acasă mi se inundă ochii de lacrimi când ne revedem, te iubim neconditionat din toată inimioara noastră mică.
Eşti mama pe care ne-am dorit-o şi pe care nu am schimba-o pentru nimic în lume!

La mulţi ani, mamico!

                                            Ale tale fiice Theodora şi Sidonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu